Uncategorized

NATURAL LOOK FAUX EYELASHES

Setelah kemaren tengah malem reliever make up-make up an, sekarang emang sengaja banget pengen nyobain make up lagi hahahaha entahlah, lagi suka aja selfie-selfie abis make up. Seneng liat muka yang beda dari biasanya dipake ngaca. Gw pun kalo kondangan gak pernah sih make up yang terlalu wah, kecuali di tunjuk jadi bagian tertentu misalnya […]

Continue Reading...

Uncategorized

4 APPs FREQUENTLY USE FOR IGERS

I did much filter on my photo on instagram hahaha because why not? Ada teknologi buat bagusin foto, kenapa gak dipake? I don’t mean to spread “that fake”, but come on… your life in reality not instagram right? Jadi yaudah sih, kalo mau asli-asli ya ketemu, ngobrol, ngopi, chillax gaul-gaul. Gw biasanya pake 4 aplikasi ini buat edit […]

Continue Reading...

Uncategorized

MAKE UP As MY REMEDY

Last night, after movie with my bae. Instanly my mood dropped by heavy conversation. Basicly I’am a worries person, since there’s too complicated stories happen back then. That things never happen, literally. This case sometimes cause me extreme sleepy or fatigue. What do i do when it happen is… PUT SOME MAKE UP ON AND TAKE A SELFIE! […]

Continue Reading...

Uncategorized

WHY I START BLOGGING(again)?

I start blogging (again) when you guys get bored read too much word at the pages. When instagram means so much for you because its unstopable stlaking app. Easy to get what you want to know. Or you just gain your followers and you instantly fame by it self. This is my thoughts, My words, […]

Continue Reading...

Uncategorized

HIJAB INSPIRATION FOR SNEAKERS LOVER

Nowadays sneakers is the most useable & stylist shoes. Because its can match you with any outfit that you wore. Even ke acara kondangan aja sekarang pake sneakers. Mungkin bagi sebagian cewek memang nyaman banget pake sneakers, salah satunya gw. Soalnya kalo pake sneakers, gw gak pegel. Gw bisa lenggang kangkung tanpa takut jatoh atau gak […]

Continue Reading...